Sähkösuunnittelu

Sähkötyön ja -suunnittelun ammattilainen

Sähkösuunnittelu

Uudis- ja saneerauskohteiden kartoitus ja suunnittelu

Niin uudis- kuin saneerauskohteissakin suunnittelu ja suunnitelma on projektin tärkein vaihe. Kartoitamme asukkaan toiveet ja tarpeet liittyen kodintekniikkaan ja luomme sen pohjalta suunnitelman, miten toiveet pystytään toteuttamaan.

Suunnittelussa otetaan huomioon kaikki kohteen muuttujat; lämmitys, valaistuksen ohjaus, sähköauton latauspisteet yms. Suunnitelmassa on hyvä ottaa huomioon myös tulevaisuus, sillä ylimääräisten kaapeleiden ja tietoliikenneväylien vetäminen rakennusvaiheessa on moninkertaisesti edullisempaa kuin saneeratessa, jolloin voidaan joutua purkamaan rakenteita ennenkuin haluttuun paikkaan päästään käsiksi.

Meillä on vuosien kokemus omakotitalojen perussähkösuunnittelusta, älykotien sähkösuunnittelusta, teollisuuden sähkösuunnittelusta ja teollisuushallihankkeiden pääsuunnittelusta.

Käytämme suunnittelussa CADS-ohjelmistoa.

Hyvä suunnitelma huomioi myös tulevaisuuden

Sähkösuunnitelman tavoitteena on yhdistää arkea helpottavat ratkaisut, viihtyvyyttä edistävät ratkaisut sekä eri vuodenaikoihin, tarpeisiin ja tilanteisiin mukautuvat ratkaisut kustannustehokkaalla tavalla. Merkittävä tavoite on pitää kodin tai liiketilan sähkölasku kurissa, tinkimättä mukavuudesta ja käytännöllisyydestä.

Sähkösuunnitelma toimii urakoitsijan tukena sähkötöissä ja hyvin tehty suunnitelma huomioi myös tulevaisuuden tilamuutokset ja mahdolliset kiinteistöä koskevat muutokset.

Stream Industriesilla on pitkä kokemus niin sähkösuunnittelusta kuin -urakoinnistakin. Valitsemalla meidät, saat ammattitaitoisen ja asiakasläheistä palvelua ja parhaan mahdollisen lopputuloksen.

sähkösuunnittelu stream industries

Yhteistyössä