Sähköauton latausratkaisut

Sähköautojen yleistyessä myös latauspisteiden tarve on lisääntynyt ja asianmukaisen latausaseman hankkiminen on ajankohtainen yhä useammassa kotitaloudessa ja yrityksessä. Latausaseman asentaminen vaatii kuitenkin tarkkaa suunnittelua ja ammattilaisen toteuttaman asennuksen, jotta sähkö-/hybridiauton lataaminen on turvallista. 

Stream Industriesin ammattilaiset hoitavat latauspisteiden tekniset suunnitelmat sekä asianmukaiset asennukset sähköverkkoon. Asennamme sähköauton latauspisteet omakotitaloihin, taloyhtiöin ja yrityksille. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä.

Latauspisteet
erilaisiin kohteisiin

Uusien sähköautojen mukana tulee usein tavallisella pistokkeella varustettu latauskaapeli, jota suositellaan käytettäväksi ainoastaan silloin, kun muuta latausmahdollisuutta ei ole. Pitkäaikaiseen ja toistuvaan lataukseen on syytä hankkia autolle ja kiinteistölle sopiva latausratkaisu. Suunnittelussa tulee huomioida sähköverkossa olevien sulakkeiden kantokyky sekä autolle haluttava latausnopeus. Siksi latauspisteen suunnittelu ja asennus on aina sähköalan ammattilaisen heiniä.

Näin tilaat sähköauton
latauspisteen Stream Industriesilta

1.

Kerro auton merkki ja malli

Turvallisin ja käytännöllisin vaihtoehto sähköauton lataukseen on oma latausasema. Sopivan latausaseman valintaan vaikuttavat mm. auton merkki, malli ja se kuinka nopea lataus autolle halutaan.

2.

Onko kyseessä taloyhtiön sähköverkko vai omakotitalo?​

Se asennetaanko latausmahdollisuus taloyhtiön autopaikalle vai omakotitaloon asettaa latauspisteelle tiettyjä reunaehtoja. Sähkökuormanhallinta ja sulakkeet ovat erilaisissa kohteissa hyvin erilaiset ja ne vaikuttavat latauspisteen suunnitteluun olennaisesti.

3.

Pyydä tarjous

Latauspisteen asennus tulee aina jättää sähköalan ammattilaiselle. Stream Industriesilla latauspisteiden suunnittelu ja asennus tehdään vankalla ammattitaidolla ja saat asennustyölle aina takuun.

Sähköauton latauspisteet kotitalouksille ja yrityksille