Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelu on tärkeä osa rakennusprojektia niin uudisrakentamisessa kuin saneeraus-kohteissakin. Meillä on vuosien kokemus älykotien sekä omakoti-, rivi- ja paritalojen sähkö-suunnittelusta. Lisäksi olemme suunnitelleet sähkökeskuksia ja tehneet teollisuuden sähkösuunnitelmia ja vastanneet teollisuushankkeiden pääsuunnittelusta. Suunnittelussa käytämme CADS-ohjelmistoa ja sähkösuunnitelmamme kattavat sovitusti kaikki tekniset ratkaisut niin rakennuksen sisä- kuin ulkopuolellakin.

Uudis- ja saneerauskohteiden kartoitus ja suunnittelu

Sähkösuunnitelman tavoitteena on yhdistää arkea helpottavat ja viihtyvyyttä lisäävät ratkaisut sekä eri vuodenaikoihin ja tarpeisiin mukautuvat ratkaisut kustannustehokkaasti. Yksi merkittävistä tavoitteista on myös pitää kodin tai liiketilan sähkölasku kurissa, tinkimättä kuitenkaan mukavuudesta ja käytännöllisyydestä.

Aloitamme sähkösuunnittelun aina kartoittamalla ensin asiakkaidemme sähkötekniikan toiveet ja tarpeet, jotta voimme tehdä juuri heitä parhaiten palvelevan sähkösuunnitelman. Huomioimme suunnittelussa kaikki kohteen muuttujat, kuten lämmityksen, valaistuksen ohjauksen, sähköauton latauspisteet sekä mm. älykodit toiminnot.

Hyvä suunnitelma huomioi myös tulevaisuuden

Sähkösuunnitelma toimii urakoitsijan tukena sähkötöissä ja huolellisesti laadittu suunnitelma huomioi myös tulevaisuuden tarpeet, kuten tilamuutokset ja muut mahdolliset kiinteistöä koskevat muutokset. Ylimääräisten kaapeleiden ja tietoliikenneväylien vetäminen rakennusvaiheessa on moninkertaisesti edullisempaan kuin saneerattaessa, jolloin voidaan joutua purkamaan rakenteita ennen kuin haluttuun muutoskohteeseen päästään käsiksi. 

Meillä Stream Indusriesilla on pitkä kokemus niin sähkösuunnittelusta kuin sähköurakoinnistakin. Meiltä saat ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä palvelua sekä parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Sähkösuunnittelua asiakkaan
toiveet edellä