Sähköasennus
ja –urakointi

Meillä Stream Industriesilla on vuosien kokemus omakotitalojen, rivitalojen ja teollisuuskohteiden sähköasennuksista ja -urakoinnista sekä korjauksista. Olemme toteuttaneet projekteja niin aliurakoitsijana kuin pääurakoitsijanakin. Valitsemalla meidät, varmistut asiakaslähtöisestä palvelusta, ammattitaitoisesta ja tehokkaasta työstä sekä puhtaasta lopputuloksesta.  

Tarjoamme sähköasennuspalveluita ja -urakointia uudis- ja saneerauskohteisiin Keski-Suomesta käsin ympäri Suomen.

Uudiskohteiden sähköurakointi

Uudiskohteissa urakan keskeisin vaihe on sähkösuunnittelu (>>linkki sivulle). Ammattitaidolla ja käytännön läheisellä näkemyksellämme on suuri rooli sähkösuunnittelussa. Mietimme puolestasi mm. kuinka pistorasiat ja valaistus kannattaa sijoitella, jotta käytännöllisyys ja viihtyvyys tiloissa on paras mahdollinen. Ammattitaitoisesti luotu suunnitelma on kustannustehokas, koska kaikki tarpeet otetaan huomioon jo ennen rakennusvaihetta.

Toteutamme niin yksityisten kuin yritysten uudiskohteiden sähköurakoinnit nopeasti ja luotettavasti, oli kyseessä sitten laajempi remontti tai yksittäisen sähkökytkennän teko.

Sähkötyöt saneerauskohteessa

Laaja remontti on usein loistava tilaisuus käydä läpi koko huoneiston sähköistys tai päivittää halutessasi koti älykodiksi. Meiltä saat aina ammattitaitoisen näkemyksen siitä, miten mm. pistorasiat, valaistus ja esimerkiksi auton latauspiste kannattaa sijoitella. Nämä ovatkin yleisimpiä remonttikohdetöitä, joilla voidaan lisätä asuinmukavuutta huomattavastikin. Teemme saneerauskohteisiin alkukartoituksen, jotta voimme suunnitella kohteen muutokset ja parannukset tehokkaasti.

Toteutamme

  • Sähkötyöt uudiskohteisiin
  • Sähkötyöt saneerauskohteissa
  • Kodin sähköhuollot ja korjaustyöt
  • Uusien omakoti-, rivi- ja paritalojen sähkötyöt ja urakointi
  • Teollisuushallien sähkötyöt (uudis- ja saneerauskohteet)
  • Urakat yksityisille, alihankintana tai pääurakoitsijana
  • Aurinkopaneeliasennukset

Lisäksi teemme myös pienempiä sähkötöitä, kuten kiukaiden, porealtaiden ja kodinkoneiden asennuksia ja kytkentöjä. 

Yhteistyössä

Pyydä tarjous sähkö-
asennuksesta tai -urakoinnista