Äänentoisto ja akustiikka

Toimivalla ja korkealaatuisella äänentoistolla teet tilasta viihtyisän ja luot tilaisuuteen sopivan tunnelman. Suunnittelemme ja toteutamme laadukkaat viihdelaitteistot ja –ratkaisut osaksi liiketilojen, toimistojen ja kotien sisustusta. Uusien äänentoistoratkaisujen lisäksi päivitämme vanhat järjestelmät nykyaikaan sekä huolehdimme tilojen asianmukaisesta akustiikasta.  

Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille sopivin kokonaisuus!

Laadukkaat äänentoistoratkaisut kaikkiin tiloihin

Kotiteatterin suunnittelu
ja asennus

Miltä kuulostaisi huima elokuvakokemus mahtavalla äänentoistolla omassa kodissasi? Suunnittelemme ja rakennamme kotiteatterijärjestelmät äänilaitteistoineen ja videotykkeineen erilaisiin tiloihin. Saat omaan kotiteatteriisi täydellisesti mitoitetun äänen- ja videontoistolaitteiston. 

Neuvottelutilat

Huolellisesti suunniteltu ja toteutettu neuvottelutilojen äänentoisto ja akustiikka takaavat onnistuneet tapahtumat ja tilaisuudet. Me Stream Industriesilla suunnittelemme ja toteutamme neuvottelutilojen äänentoiston ja langattoman kuvansiirron vuosien kokemuksella. Voimme toteuttaa uuden neuvotteluhuoneen nykytekniikalla tai päivittää olemassa olevaa vastaamaan nykyaikaisia tiedon- ja kuvansiirtostandardeja. Meiltä saat lisäksi pienten ja suurten tilojen akustiikkasuunnittelua, jolla voidaan vähentää huoneen kaikua ja lisätä näin viihtyvyyttä.

Ravintolakokonaisuudet
ja julkiset tilat

Ravintoloissa ja muissa julkisissa tiloissa vaaditaan äänen- ja kuvantoistolta erilaisia ominaisuuksia kuin pienemmissä tiloissa. Olemme toteuttaneet usean ravintolan ja julkisen tilan audio- ja kuvatekniikan järjestelmiä aina suunnittelusta käyttöönottoon asti.  
Vankan kokemuksemme ansiosta huomioimme suunnittelussa kullekin tilalle optimaalisesti mitoitetut laitteistot, oikeanlaista akustiikkaa unohtamatta.

Onnistuneen
AV-järjestelmän peruspilari on hyvä akustiikka

Parhaatkaan kaiuttimet eivät pääse oikeuksiinsa, mikäli huoneen akustiikkaan ei ole kiinnitetty huomiota. Akustiikan tarkoituksena on minimoida kaikumisefekti tiloissa sekä vaimentaa ääntä käyttötarkoitusta parhaiten tukevaksi. Lisäksi hyvä akustiikka vaikuttaa mm. tilan viihtyisyyteen sekä puheen selkeyteen ja ymmärrettävyyteen. 

Suunnittelemme ja toteutamme huoneiden ja tilojen akustiikan ja ääniympäristön erilaisilla akustisilla elementeillä sekä sopivilla pintamateriaaleilla. Voit tilata meiltä akustiikkasuunnittelun osaksi uudisrakentamista tai parantamaan vanhan tilan akustiikkaa.

Millaista äänentoistoratkaisua
sinä etsit?