Sähköasennus ja -urakointi

Sähkötyön ja -suunnittelun ammattilainen​

Sähköasennus ja -urakointi

Sähköasennusta ammattitaidolla

Stream Industries Oy tarjoaa sähköasennuspalveluita ja urakointia ammattitaidolla Keski-Suomesta ympäri Suomea. 

Omakotitalojen, rivitalojen ja teollisuushallien sähköhuollot ja korjaukset nopeasti ja luotettavasti, olipa kyseessä sitten laajempi remontti tai yksittäisen sähkökytkennän teko.

Kaikilla sähköasennuspalveluillamme ja tuotteillamme on STUL-takuu

sähköasennus poreallas

Kodin pienlaitteiden asennus

Teemme myös pienempiä sähkötöitä kuten kiukaiden-, porealtaiden- ja kodinkoneiden asennuksia ja kytkentöjä.

Uudiskohteiden sähköurakointi

Urakan keskeisin vaihe on sähkösuunnittelu. Ammattitaitoisesti luotu suunnitelma takaa parhaan ja käyttäjäystävällisen lopputuloksen uudiskohteessa, kun kaikki tarpeet otetaan huomioon jo ennen rakennusvaihetta. 

Näkemyksellä ja ammattitaidolla on suuri rooli suunnittelun käytännönläheisyydessä: miten pistorasiat ja valaistus kannattaa sijoitella, jotta valmiissa kohteessa ei tarvitse hetken asumisen jälkeen todeta, että myös tässä nurkassa olisi pitänyt olla pistorasia.

Suunnittelua seuraa luonnollisesti suunitelman toteutus. Stream Industriesilla on vuosien kokemus niin omakotitalo- kuin myös teollisuuskohteiden urakoinnista niin ali- kuin pääurakoitsijanakin. Valitsemalla meidät, varmistut asiakasläheisestä palvelusta, ammattitaitoisesta ja tehokkaasta työstä sekä puhtaasta lopputuloksesta. 

sähköurakointi stream industries

Sähkötyöt saneerauskohteessa

Remonttikohteessa sähkötyöt kannattaa suunnitella tarkasti. Teemme kartoituksia saneerauskohteisiin jolloin voimme  suunnitella kohteen muutokset ja parannukset tehokkaasti. 

Laaja remontti on usein loistava tilaisuus käydä läpi koko huoneiston sähköistyksen tilannetta. Pisto- ja kattorasioiden määrä, kuntotarkistus ja sijoittelu ovat yleisimpiä remonttikohdetöitämme ja ne kannattaa suunnitella tarkasti remontin yhteydessä.

Pitkällä kokemuksellamme saat ammattitaitoisen näkemyksen siitä miten pistokkeet ja valaistus kannattaa sijoitella.

Yhteistyössä