Äänentoisto ja akustiikka

Tarjoamme laadukkaat viihdelaitteistot ja -ratkaisut osaksi kotisi tai toimistosi sisustusta. Langattomat ja langalliset äänentoistojärjestelmät kotiin ja liiketiloihin.

Verkkokauppa

Sähköautojen latauspisteiden suunnittelu ja asennus kohteeseen.

Äänentoisto/AV

Kotiteatterin suunnittelu ja asennus

Suunnittelemme ja rakennamme kotiteatterijärjestelmiä äänilaitteistoineen ja videotykkeineen erilaisiin tiloihin. Saat omaan kotiteatteriisi täydellisesti mitoitetun äänen- ja videontoistolaitteiston.

Neuvottelutilat

Neuvottelutilojen suunnittelu ja rakennus äänentoistolla, langattomalla kuvansiirrolla. Akustiikkasuunnittelulla voidaan vähentää huoneen kaikua ja lisätä näin viihtyisyyttä.

Voimme suunnitella ja rakentaa uuden neuvotteluhuoneen nykytekniikalla tai päivittää olemassa olevaa vastaamaan nykyaikaisia tiedon- ja kuvansiirtostandardeja.

Ravintolakokonaisuudet ja julkiset tilat

Olemme toteuttaneet usean ravintolan ja julkisen tilan audio- ja kuvatekniikan järjestelmän suunnittelusta aina käyttöönottoon saakka. Vankan kokemuksemme ansiosta suunnittelemme ja mitoitamme laitteiston optimaaliseksi kulloiseenkin tilaan akustiikkaa unohtamatta.

Tilaa tuotteet ja asennus Stream Industries Oy:ltä

Me Stream Industriesilla omaamme vuosien kokemuksen ääni- ja videotekniikasta ja valitsemalla meidät, voimme yhdessä luoda täydellisen kokonaisuuden toiveidesi pohjalta. Saat aina takuun sekä työlle että tuotteille. 

Akustiikka

Onnistuneen AV-järjestelmän peruspilari on hyvä akustiikka. Parhaatkaan kaiuttimet eivät pääse oikeuksiinsa, mikäli huoneen akustiikkaan ei kiinnitetä huomiota. Tämä tarkoittaa kaikumisefektin minimoimista sekä äänen vaimentamista käyttötarkoitusta parhaiten tukevaksi. 

Hyvä akustiikka vaikuttaa muun muassa tilan viihtyisyyteen ja puheen selkeyteen ja ymmärrettävyyteen.

Huoneiden akustiikkaan ja ääniympäristöön voidaan vaikuttaa akustisilla elementeillä sekä sopivilla pintamateriaaleilla. Akustiikkasuunnittelu voidaan ottaa osaksi uudisrakentamista, mutta myös parantamaan vanhan tilan akustiikkaa.